Kūnas yra dovana – tik jo dėka mes galime patirti gyvenimą šioje žemėje. Kiekvieno mūsų kūnas kalba judesiu, tačiau kiekvienas judame unikaliai. Šokis – tai judėjimas, susiejantis intelektinius gebėjimus, jausminį pasaulį, suteikiantis galimybę atradimams ir spontaniškumui. Tai įkvepiantis ir džiaugsmo teikiantis patyrimas!

Šiuolaikinio šokio užsiėmimai

“Dance is the hidden language of the soul.” (M. Graham). Jei paprasčiau ir lietuviškai – “Šokis yra vidinio pasaulio kalba“.

Šiuolaikinis šokis yra organiškas ir tinkamas visiems kūnams, protams ir širdims. Tai laisvės ir polėkio šokis, kuriuo gali užsiimti visi, kas tik užsimano ir paragauja.

Šiuolaikinio šokio ir kontaktinio judėjimo pagrindais paremti užsiėmimai. Užsiėmimų metu orientuojamasi ne tiek į šokio techniką, kiek judėjimo ir saviraiškos laisvę. Į užsiėmimus įeina: šiuolaikinio šokio pagrindai ir įvairios šokio kompozicijos, raumenų tempimo, atpalaidavimo ir stiprinimo pratimai, specifinis masažas (bodywork), improvizacijos, kūrybiškumo skatinimas, bendravimas šokiu ir tai, ko negalima aprašyti žodžiais :)

Užsiėmimai vyksta 1.5 val. – antradieniais, ketvirtadieniais 19 val. – 70lt/mėn.

Laukiame jūsų!

http://www.youtube.com/watch?v=AhNTKYM3V-4

3 atsakymai to “Užsiėmimai”

  1. Skirmantė said

    Laba diena, aš jau nuo praeitų metų vis pasižiūriu šį tinklapį. Labai mėgstu teatrą, bet turiu scenos baimę, todėl nevaidinu. Labai noriu šokti, be to man reikia stiprinti savo kūną. Man penkiolika, nežinau, ar galima šokti su jumis. Bet labai labai norėčiau, nes šokis suderintas su teatru – mano stichija. Namuose tai darau pastoviai ;D Gal man reikėtų išlįsti iš po antklodės? Labai norėčiau pamėginti.

    • ugnee said

      Sveika Skirmante :)

      Gal tikrai būtų visai neblogai išlįsti iš po anktklodės? Man atrodo, kad jau tai vyksta, nes tai, kad parašei, yra pirmas žinsgsnis išlindimo iš po antklodės link. Ateik ir pamėgink, žinoma, kad galima :) Juk nieko neprarasi, tik sužinosi, ar tai Tau, ar ne. Žinau, kad nelengva išdrįsti. Bet Tu jau kelyje :)

      jei ateisi, tai sakau iki ;)

      Ugnė

  2. Skirmantė said

    Laba diena,
    Ar jūs esate ne Vilniuje? Nes nelabai suprantu. .

Parašykite komentarą