2008 m. buvo surinkta šiuolaikinio modernaus šokio entuziastų ir besidominčių šia šokio kryptimi grupė. Nuo rugsėjo įsibėgėję šokio užsiėmimai palaipsniui įgavo ir naują kryptį – kurti šokio spektaklius, kuriuose judesiais būtų išreiškiamos kylančios idėjos, mintys, jausmai, išgyvenimai ir įvairi gyvenimiška patirtis. Taip per pora metų gimė keturi šokio spektakliai: „Saulėgrąža“, „Kas slepiasi po vilko kailiu“, „Atspindžiai“ ir“ “Šizo“ stiklainyje“. Rodant spektaklius ir dalyvaujant visuomeniniuose renginiuose pamažėle ir atsirado šis pavadinimas „FLOW‘IN“ po kuriuo slypi skirtingos idėjos ir žmonės, kuriuos visus į vieną sieja šokis. Šios grupės įkūrėja ir vadovė – Ugnė Dievaitytė.

 

Laukiame visų besidominčių, norinčių prisiliesti ir/ar panirti  į šokio meną ir jau degančių meile jam ;)

iki pasimatymo šokyje…;)

14 atsakymai to “Flow’in grupė”

  1. Elena said

    Norėčiau paklausti kokio amziaus zmogiukams sie užsiėmimai vyksta? Mat man tik 15m…

    • ugnee said

      Sakai tau TIK penkiolika? Sakau NET penkiolika ; )

      Šie užsiėmimai neturi ribojimų amžiaus aspektu. Juk šokis nesako: “tu dar per jaunas ar tu jau per senas šokti “;) tai ir aš nesakau; manau šiuos užsiėmimus gali lankyti labai įvairaus amžiaus žmonės. Gali lankyti kiekvienas, kuris tik panori. Tu taip pat.

      Manau, ateik, pabandyt, pašokt kartu ryt (ketvirtadienį), ir pamatysi, ar patinka tau ir ar norėsi pasilikti. Man pačiai pas mus labai smagu, žmonės nesikandžioja, labai šilti ir draugiški ;)

      Lauksim taves pasirodant ;)

      Gali atsivesti draugių, kad būtų smagiau ;)

      Šiltai,

      Ugnė

  2. Rinita said

    Na man patinka modernusis šokis,ir jis beje dabar madingas,bet įdomu,kokios kainos,nes kas madinga tas brangu ;)

    • ugnee said

      Hmm…geras, nežinojau, kad jis madingas :O
      O kaina tai tokia: 70lt per mėn. Tau pačiai Rinita nuspręsti, ar tai daug ar mažai ;)

  3. Rinita said

    na,bet mano draugų tarpe,tai taip :) Tai nėra brangu,bet sudėjus daug užsiėminų gaunasi gana didelė suma ;D O ar yra kokios nors amžiaus grupės? :)

    • ugnee said

      Nea, nėra, yra viena grupė, joje puikiai sutelpa įvairaus amžiaus žmonės :)
      Padalink 70 lt/12 k. kiek bus užvieną užsiėmimą? penki litai ir kažkiek. tai va, tikrai nedaug:)net man akys išsprogo :O

  4. Julija said

    wau!!!!! sveikinu panikes;)gerai darbuojates, linkejimai ;)***

  5. Menulė said

    Turiu klausimėlį: ar norint prisijungti prie šios šokio grupės jau reikia turėti tam tikrus moderniojo šokio pagrindus ar kitokius reikalingus sugebėjimus? :)

    • ugnee said

      Hmm…na pažiūrėkim…apskritai tai nereikia turėti pagrindų ar kokių kitų sugebėjimų, nes kiekvienas žmogus gali šokti šį šokį, kadangi jis daugiausia susijęs su laisve išreikšti tai, kas viduje, ir be viso to, yra organiškas kūnui. Na, o pagrindiniai jo bruožai įgijami atėjus ir kiek ilgiau pašokus savaime. Žinoma, šiuo metu grupėje jau visos spėjo įgyti tuos pradmenis, tad tau reiktų tiesiog susitaikyti su tuo, kad kitos tai jau yra įsisavinę ir leisti savo kūnui mokytis paskui ;) visgi, per užsiėmimus akcentuoju ne techniką, o greičiau judesio pajautimą ir šokio išjautimą, kuris yra individualus kiekvienam asmeniškai. Daug man yra svarbiau, kad žmogus būtų šokyje, jį patirtų ir juo mėgautųsi, o ne kad idealiai jį atliktų. Ir taip pat yra nemažai kūrybiškų, spontaniško šokio, kontaktinio judėjimo užduočių, tad lavinamės ne tik judesio išmokimu :)

  6. Menulė said

    Aišku, supratau :). O kada galima prisijungti prie jūsų grupės? Kada galvojate priimti naujus narius?

    • ugnee said

      Na, pagalvojau taip: kadangi nauja grupė renkama tik kitais mokslo metais, t.y. rugsėjo mėn., tai, jei dabar norisi šokti, gali ateiti kokį kartą tiesiog pabandyti. Jei bus jausmas, kad norisi ateiti dar kartą, tada prašom prisijungti :) manau yra taip – ateini, pabandai ir supranti žmogus ar tai tau, ar ne tau ir lankai arba ne:)
      Kaip tau šis pasiūlymas? :)

  7. Greta said

    Sveiki,
    noriu paklausti,ar galeciau prisijungti prie jusu, jei sokti planuoju tik apie du menesius? Meciau studijas lmta, planuoju isvaziuoti studijuoti kitur, bet kol kas labai labai truksta kurybines veiklos. Turiu galima sakyti baleto pagrindus, lankiau teatro studija, ten buvo sokio uzsiemimai, veliau pradejau sokti su drauge, tai buvo sokis visiskai neparemtas taisyklemis, tai buvo musu ritualas.Taigi nebuciau labai pazengusi sokyje, ar tai netrukdytu ar geriau jau kitais metais prisijungti,jei neisvaziuociau?

    • ugnee said

      Sveika Greta,
      Labai džiugu, kad išdrįsai pasiterauti. Taip, žinoma gali prisijungti! Net jei ir pora mėn. šokti žadi, tai jau kad netrukdysi, tai tikrai ir dar būsi priimta šiltai:) ir tikrai nereikia mokėti už pirmą kartą. Jei nuspręsi lankyti, tada ir galėsi mokėti. Šį antradienį mes keliausim į naują salę – Salomėjos Neries mokykloj (aukštaičių g. 78, netoli futbolo maniežo ir čiuožyklos, pažiūrėt maps.lt) (didžioji salė), nes galvojame ją išbandyti ir joje bazuotis jei patiks :). Bus nuo 19 val. ar tinka? jei ką paskambink ;)

Parašykite komentarą